Pogoji uporabe Dogloga

Vse vsebine, objavljene v blogu ali kjerkoli drugje na portalu bobi4ever so predmet avtorske zaščite v skladu z veljavnimi predpisi. Vsebine zapisane na doglogu so osebne narave in izražajo osebno mnenje avtorice, tudi kadar to ni izrecno navedeno.

Komentarji pod zapisi so predmet avtorskih pravic in odgovornost avtorjev komentarjev.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno v osebne in nekomercialne namene v enem, osebnem izvodu. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega soglasja avtorja, dovoljeno pa je dodajati hiper povezave do vsebin na spletišču.

Kakršnokoli kopiranje (bodisi s tiskanjem na papir, shranjevanjem na trdi disk, presnemavanjem ali na kakršenkoli drug način), distribucija (vključno z distribucijo kopij), objava ali kakršnokoli vpletanje, spreminjanje ali drug način neprimerne uporabe kateregakoli dela spletišča ni dovoljeno in je nezakonito.

Kazniva so tudi vsa dejanja zoper čast in dobro ime, prav tako pa tudi obrekovanje.

Za komentiranje vsebin bloga so na voljo komentarji pod zapisi. Blatenje in obrekovanje ni dovoljeno. IP naslov ob komentarjih se hrani do zastaranja sodno pregonljivih dejanj.

Blog ni moderiran, komentarji se objavijo promptno in jih ni mogoče izbrisati.

Ogledovanje in prebiranje vsebin teh spletnih strani pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje. V kolikor se s pogoji uporabe ne strinajte vas prosimo, da spletišče zapustite.

Hvaležna bom za vsako obvestilo v zvezi z opaženo kršitvijo tako mojih avtorskih pravic, kot avtorskih pravic drugih.

Spletišče uporablja piškotke zgolj za potrebe analitike in izboljševanje uporabniške izkušnje.

Hvala za branje, razumevanje in upoštevanje zapisanega.

Šlepi

Piškotki
Na strani uporabljamo piškotke. V kolikor boste na strani ostali, ne da bi spremenili nastavitve, bomo razumeli, da se s tem strinjate. Več o piškotkih si lahko preberete na tej povezavi
Razumem, lahko skriješ to sporočilo
Domov
Prevedi
Arhiv
  • Kaj z oglašanjem sporočajo domači pujsi?
    Domači prašič je podvrsta divje svinje, ki jo je človek prvič udomačil pred okrog 13.000 leti in jo (žal) goji predvsem za svojo hrano. Pujsi so radovedne, družabne in visoko inteligentne živali.
  • Pred prihodom novega pasjega družabnika
    Predno pripeljemo domov novega pasjega mladiča, moramo poskrbeti, da je naše stanovanje pesovarno. Pravzaprav to velja tudi, če domov pripeljemo odraslega psa, saj tudi odrasli psi prav radi okušajo nove stvari. In psi to počno z zobmi.
  • Družabništvo - najboljši način preprečevanja pasjih ugrizov
    Po podatkih Ameriškega veterinarskega združenja (American Veterinary Medical Association, AVMA), zbranih v statističnem poročilu US Pet Ownership and Demographics Sourcebook (2012), kar 6 od 10 oz. natančneje 63,2 % lastnikov hišnih ljubljenčkov le te dojema kot člane družine ali svoje družabnike. Približno 70 miljonov hišnih ljubljenčkov je psov, živijo pa s približno 110 miljoni ljudmi. […]