Pogoji uporabe Dogloga za telebane

Vse vsebine, objavljene v blogu ali kjerkoli drugje na portalu bobi4ever so predmet avtorske zaščite v skladu z veljavnimi predpisi. Vsebine zapisane na doglogu so osebne narave in izražajo osebno  mnenje avtorice.

Komentarji pod zapisi so predmet avtorskih pravic avtorjev komentarjev.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno v osebne in nekomercialne namene v enem, osebnem izvodu. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega soglasja avtorja, dovoljeno pa je dodajati hiper povezave do vsebin na portalu.

Kakršnokoli kopiranje (bodisi s tiskanjem na papir, shranjevanjem na trdi disk, presnemavanjem ali na kakršenkoli drug način), distribucija (vključno z distribucijo kopij), objava ali kakršnokoli vpletanje, spreminjanje ali drug način neprimerne uporabe kateregakoli dela spletišča NI DOVOLJENO in je nezakonito.

Kazniva so tudi vsa dejanja zoper čast in dobro ime, prav tako pa tudi obrekovanje.  Za komentiranje vsebin bloga so na voljo komentarji pod zapisi. Blatenje in obrekovanje ni dovoljeno.

Ogledovanje in prebiranje vsebin teh spletnih strani pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje. V kolikor se s  pogoji uporabe ne strinajte vas prosimo, da portal zapustite.

Hvaležna bom za vsako obvestilo v zvezi z opaženo kršitvijo mojih avtorskih pravic ali avtorskih pravic komentatorjev bloga.

Portal in blog uporabljata naslednje piškotke.

Hvala za branje, razumevanje in upoštevanje zapisanega.

Arhiv